Let’s start a green revolution 

Treetracker wil samen met jou een groene revolutie teweeg brengen. Met de hulp van Artificial Intelligence kunnen we een frisse blik werpen op het ontwerp en beheer van de toekomstige duurzame stad.

Onze missie

Wij geloven dat bomen het kloppend hart van steden zijn, waardoor deze duurzamer, veerkrachtiger en mooier worden. Bomen bieden ons koelte op hete dagen, houden water vast wanneer het hard regent en de riolen vollopen, slaan CO2 op en vangen fijnstof af.

Helaas zijn bomen nog te vaak een sluitpost in de planvorming. Als groene vakwereld is het onze taak om de waarde van bomen inzichtelijk te maken!

Met Treetracker laten we je op een andere manier naar bomen kijken. We brengen de échte waarde van bomen in beeld en geven je de informatie om betere keuzes te kunnen maken in het ontwerp en beheer van de toekomstige groene stad.

Check onze introductie video om meer te weten te komen over wat we doen, waarom we dit doen en hoe dit jou kan helpen!

Dirk van Riel

Met een achtergrond in bosbouw en een diepe interesse in technische innovaties, is Dirk de schakel tussen Groen en Techniek.
Dirk werkt sinds 15 jaar in het werkveld van boominspecties, data acquisitie en IT consultancy.

Hij pakt elke uitdaging op met een combinatie van positieve energie en gedegen kennis. Altijd met het doel om jou verder te helpen.

“Let’s start a green revolution!”

Bekijk LinkedIn profiel

Gezamenlijke toepassingen

Treetracker is een software bedrijf met een sterke focus op gezamenlijke projecten met partners. We zetten enorme datasets om in boom inzichten. Samen kunnen we waarde aan boominformatie toevoegen in steden overal ter wereld.

Neem contact op voor meer informatie